5 d’abr. 2019

Rotació pel Grup de Malalties Minoritàries de l' Hospital Universitari de Bellvitge / Rotación por el Grupo de Enfermedades Minoritarias del Hospital Universitari de Bellvitge







CAT

Des aquest passat mes de març, el Grup de Malalties Minoritàries de l'Hospital Universitari de Bellvitge oferim una rotació a residents d'altres hospitals per les diferents Unitats que el formen. L'experiència de la primera resident de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona) per aquesta rotació ha estat molt satisfactòria. Aquest oferiment és una mostra més del coneixement i experiència acumulats per aquest Grup durant anys. La rotació, a més d'oferir la vessant assistencial del Grup, també permet conéixer la part de recerca amb rotacions pel laboratori de genètica, la microscopia electrònica o per la recerca bàsica feta a l' IDIBELL (amb l'equip de la Mariona Graupera del Laboratori de Senyalització Vascular). Desitgem que aquesta rotació contribueixi a formar molts metges en el món de les Malalties Minoritàries.


ESP
Desde este pasado mes de marzo, el Grupo de Enfermedades Minoritarias del Hospital Universitari de Bellvitge ofrecemos una rotación a residentes de otros hospitales por las diferentes Unidades que lo forman. La experiencia de la primera residente del Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona) por esta rotación ha sido muy satisfactoria. Esta oferta es una muestra más del conocimiento y experiencia acumulados por este Grupo durante años. La rotación, además de ofrecer la vertiente asistencial del Grupo, también permite conocer la parte de investigación con rotaciones por el laboratorio de genética, la microscopía electrónica o por la investigación básica realizada en el IDIBELL (con el equipo de Mariona Graupera del Laboratorio de Señalización Vascular). Deseamos que esta rotación contribuya a formar muchos médicos en el mundo de las Enfermedades Minoritarias.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada