1 d’abr. 2019

Malalties Minoritàries a Catalunya - FEDER. // Enfermedades Minoritarias en Cataluña - FEDER








CAT
Avui mateix hem pogut gaudir d'una excel·lent Jornada sobre les Malalties Minoritàries organitzada per FEDER. El format ha estat diferent, sense presentacions amb diapositives, sinó opinant i debaten de forma oberta amb els assistents, professionals de la Salut i pacients, per tal de millorar l'atenció als pacients amb Malalties Minoritàries. Els temes de debat han estat molt encertats, incloent aspectes assistencials, docents i de recerca, excel·lentment moderats pel Dr. F. Palau, de l'Hospital Sant Joan de Déu, amb una llarga trajectòria en aquest escenari.

Gràcies FEDER pel vostre interés i recolçament al gran treball que molts estem realitzant al voltant de les Malalties Minoritàries a Catalunya. Un veritable plaer haver-hi pogut participar. Endavant!



ESP
Hoy mismo hemos podido disfrutar de una excelente Jornada sobre las Enfermedades Raras organizada por FEDER. El formato ha sido diferente, sin presentaciones con diapositivas, sino opinando y debatiendo de forma abierta con los asistentes, profesionales de la Salud y pacientes, para mejorar la atención a los pacientes con Enfermedades Minoritarias. Los temas de debate han sido muy acertados, incluyendo aspectos asistenciales, docentes y de investigación, excelentemente moderados por el Dr. F. Palau, del Hospital Sant Joan de Déu, con una larga trayectoria en este escenario.

Gracias FEDER por vuestro interés y apoyo al gran trabajo que muchos estamos realizando en torno a las Enfermedades Minoritarias en Cataluña. Un verdadero placer haber podido participar. Adelante!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada